Новини

Пpомоция на почистващи аксесоари и консумативи Ready System 25 %

13.10.2016

25 % ОТСТЪПКА НА ВСИЧКИ АКСЕСОАРИ И КОНСУМАТИВИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ С ТЪРГОВСКА   МАРКА READY SYSTEM. МОПОВЕ, МИКРОФИБЪРНИ КЪРПИ, СКУИДЖИТА ЗА&nbs

» виж ощеLavor

               Фирма “АВИАТРАНС” ООД е Официален представител и Оторизиран Сервиз за България на Италианския завод - производител на професионална почистваща техника LAVOR – Световен лидер в производството на пароструйки, водоструйки, прахосмукачки за сухо и мокро почистване, индустриални турбинни прахосмукачки, екстрактори за пране на тапицерии и меки подови настилки, подопочистващи и сметосъбиращи системи, еднодискови подопочистващи машини, парочистачи и парогенератори, автоматични автомивки и системи на самообслужване. Предлаганата от нас продукция с търговска марка LAVOR притежава Международни сертификати за съответствие със Световните изисквания относно качество и безопасност на продукцията – CE, TUV, както и сертификат за качество – ISO 9001. Тя се подлага на многобройни тестове и изследвания от специалистите на едни от най-прецизните лаборатории в Света. Дизайнът на машините е стилен, иноваторски и атрактивен, качеството – безкомпромисно, а експлоатацията – лесна и ефикасна.

            Разполагаме на склад с богата гама професионални и битови пароструйки, водоструйки, прахосмукачки за сухо и мокро почистване, екстрактори за пране на тапицерии, подопочистващи и сметосъбиращи метачни автомати на ток или на батерии, индустриални турбинни прахосмукачки, еднодискови системи, системи на самообслужване, парочистачи и парогенератори, апарати за дозиране на препарати и много други машини, аксесоари и резервни части за тях.
           Имаме  изградена професионална сервизна база, с голям брой висококвалифицирани специалисти, в която се поддържат оригинални резервни части за всички предлагани машини.

 Сертификати

 
 

Професионални почистващи препарати и автокозметика, за екстериорно и интериорно почистване на леки и тежкотов.автомобили,  дезинфекц. и др. почистващи и поддържащи продукти за професионална употреба.

Козметика за автомобили
 

Професионални и битови почистващи системи и аксесоари, прахосмукачки, екстрактори, паро- и водоструйки, подопочистващи и сметосъбиращи автомати, еднодискови с-ми, парочистачи и други.

Почистваща техника
 

Широка гама автоматични четкови автомивки тип портал и тунел, за измиване на леки автомобили, бусове и автобуси.

Автоматични автомивки
 

Почистващи системи и аксесоари за интериорно почистване на хотели, болнични заведения, магазини, офиси. Камериерски и колички за събиране на отпадъци, мопове, микрофибърни кърпи, телескопи, кофи, скуиджита.

Почистващи системи
 

Санитарна и кухненска хигиена, пълна гама продукти за хранително-вкусовата промишленост, препарати за запечатване, почистване и поддържане на всякакви видове подови настилки.

Почистващи препарати
 

Професионални SELF-SERVICE системи на самообслужване, за външно и вътрешно почистване на автомобили, опериращи със жетони или монети.

Системи на самообслужване